Кристина МИЛЕР

Пиано

е родена 1986 в Москва. На 5 годишна възраст започва да свири на пиано и на 8 години вече концертира като солист. Свири концерти в Европа, Америка и е канена всяка година да солира на различни оркестри в Русия (Capella State Symphony Orchestra St. Petersburg, Rostow Philhasmonic Orchestra, Uljanovsk Philharmonic Orchestra и др. ) Така получава възможността да се изявява в зали сред които Санкт- Петерсбургската Филхармония, Капела Санкт- Петерсбург и голямата Глазунов зала на консерваторията.
2006 година печели наградата на музикална къща Steinway в Мюнхен и започва обучението си в Университета при Проф. Гехард Опиц.
Кристина концертира активно по целия свят (Америка, Бразилия, Мексико, Аржентина, Австралия и Европа). Сред партньорите с които тя музицира са Пиер Амоял, Николас Кьокерт, Ян Фоглер, Данило Ишазака.
През Април 2008 Naxos издават първите и дискове с произведения от Игор Фролов, които са изпратени за радио БиБиСи. Има и многократни записи за Баварското радио.
След като завършва Бакалавър и Магистратура в Мюнхен, през 2013 е приета за втора диплома във Виена, в частния университет по музика и изкуства в класа на Проф. Йоханес Кропфич.

+ Уебсайт