За нас

За нас

Търсехме нещо ново, нещо различно и същевременно стойностно. Алтернатива на типичните концерти с класическа музика! Тук в Европа и по целия свят!

Нещо ново за тези които търсят задълбочена и вълнуваща музика и са отворени към класиката, джаза, рока и модерните изкуства.

Основана в началото на 2016 „Джерми Арт енд ентърнтейнмънт“ много бързо се наложи като водещ организатор на концерти и събития в областта на класическата музика.

Името на агенцията е посветено на Луиджи Джерми, приятел, импресарио и съветник на великия Николо Паганини. Така както от тяхното сътрудничество се раждат първите музикални спектакли, които сега наричаме музикално шоу, така нашите концерти разчупват нормите за поднасяне на класическа музика и включват всички сетива чрез звук, светлина, костюми, декори.

Защо ДжермиАрт

Защо ДжермиАрт

За нас музиката е страст.

Ние обичаме да правим хората щастливи – както артистите, с които работим, така и нашата уважаема публика.

За нас работата е удовоствие и се стремим тя да носи същото удовлетворение и на нашите партньори и публика. Затова се придържаме към най-високи стандарти по отношение на музикалното изпълнеие и сценичното представяне на спектаклите.

В наше лице ще намерите отдаден и коректен патньор, с който да реализирате интересни и вънуващи проекти. Партньор, с чиято помощ пред вашата артистична кариера ще се открият нови хоризонти.