Концерт

Breakin’ Mozart

Отменя се спектакълът Breakin’ Mozart в София

Билетите се връщат от днес до 15 декамври

Шоуто Breakin’ Mozart, планирано за 20 ноември в Зала 1 на НДК се отменяпоради непредвидени обстоятелства.

Организаторите от Germi Art & Entertainment уведомяват всички, закупили билети, че могат да ги върнат до 15 декември 2018. Очаква се уточняване на нова дата през 2019г.

За билети от мрежата на Eventim.bg

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

В случай, че са закупени от сайта на Ивентим БГ:

– С кредитна карта – трябва да се изпратят до централния офис на Ивентим или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са ги закупени.

– С наложен платеж или по банков път – зрителите трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката  и телефон за връзка. Или пък – да се върнат в централния офис на Ивентим БГ, намиращ се на ул. „6-ти септември“ 58, където ще бъде възстановена сумата в брой.

При нужда от повече информация организаторите препоръчват директна връзка с компанията, от която зрителите са закупили своя билет, на имейл: info@eventim.bg.

За билетите,закупени от касите/сайта на НДК

Сумите за билетите, закупени от касите на НДК,се възстановяват като се представи закупения билет с касов бон на място, на касите на НДК.

Сумите за билетите, закупени онлайн с банков превод – сумите се възстановяват в рамките на 5 дни чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е направено плащането.

При нужда от повече информация организаторите препоръчват директна връзка с компанията, от която зрителите са закупили своя билет на имейл: biletencentar@ndk.bg или да позвъните на следните телефони за контакт: 02/ 916 6300 или 02/ 916 6400

Краен срок за връщане на билетите  е 15 декември 2018.

 

пт 07/02/2020
20:00
София
Програма
Място
Национален Дворец на Културата
София
Продажба на билети